Viktiga punkter vid husköp

Bolån
Se till att besök flertal banker för att pressa ner kostnader på lån. Bankens erbjudna ränta brukar man allt som oftast kunna sänka med 30 till  40 punker.

Gå på många visningar/ Fråga mäklaren
Gå på måga visningar fråga mäklaren så mycket du vill vid varje visning. Det är bättre att fråga för mycket än för lite. Be gärna mäklaren om en privat visning om det är så att du vill kunna få ut mer information från mäklaren.

Budgivning
Bestäm dig redan innan budgivning för ditt maxbud. Annars är det lätt att det blir en extra höjning när mäklaren ringer och säger att bud inte är högst längre.

I nästa avsnitt kommer jag publicera mer information vad som är viktigt när man köper hus eller lägenhet. Men glöm inte bort att fråga mäklaren den där lilla extra frågan när du är på visning,

Vi sålde precis vårat hus i Uppsala och letar nu efter något nytt objekt. Men vi får väl se var vi hamnar, har redan varit på ett 30-tal visningar utan att hittat något som passar oss.

När vi sålde så var det stort intresse och flertalet budgivare, så här i efterhand så är väldigt nöjda med vår fastigetsmäklare. Så därför kan rekommendera  Mäklare Uppsala

Lycka till alla därute med hus och lägenhetsköp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *